Loading...
Buscar

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i Asil Nicolau Font recupera el tradicional Ball de Plaça després de 3 anys sense celebrar-se per la Covid-19

  • Pacients, residents, professionals del centre i familiars han gaudit novament d’aquest tradicional ball de les obreres de Santa Cristina

Després de 3 anys sense poder celebrar-se per la pandèmia de la Covid-19, l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i Asil Nicolau Font recupera enguany el tradicional ball de Plaça que ofereixen les obreres de Santa Cristina.

Aquest tradicional ball s’oferia al centre cada any amb motiu de la Festa Major de la Vila, però, a causa de la Covid-19, els tres últims anys no s’ha pogut portar a terme. Així doncs, aquest 2023, pacients, residents, professionals del centre i familiars han pogut gaudir novament del Ball de Plaça.

A l’esdeveniment també hi han assistit membres del comitè directiu de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’actual alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, així com altres representants de l’Ajuntament del municipi.

A continuació podeu veure un recull d’imatges:

           

 

Accesibilidad
X