Loading...
Buscar

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

  • S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i la Residència Asil Nicolàs Font han iniciat aquest dijous al vespre el procés de vacunació contra la Covid-19. Un equip format per tres professionals d’infermeria han administrat la primera dosi de la vacuna a un total de 60 pacients, 40 han estat del sociosanitari i 20 de l’asil.

El primer resident de l’asil en rebre la injecció ha estat l’Enric Viader de 76 anys i la primera pacient del sociosanitari ha estat la Dolors Torrent de 78 anys. Tots dos s’han mostrat molt contents perquè per a ells significa “una mica d’esperança després de mesos molt complicats”.

 

Cecília Garcia, infermeria del centre sociosanitari, ha explicat que l’arribada de la vacuna “representa tenir més seguretat a l’hora de treballar, que les famílies també estiguin més tranquil·les i poder veure una mica de llum per tornar a la normalitat”.

Així mateix, aquest dijous també s’ha començat a administrar la vacuna als primers professionals del centre i el procés finalitzarà demà divendres. En total rebran la vacuna 55 persones treballadores del centre.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, i també la Residència Asil Nicolàs Font, són centres considerats com a verd, ja que actualment no tenen cap cas positiu per coronavirus.

 

Accesibilidad
X