Loading...
Buscar

L’Hospitalització a Domicili pot reduir el deteriorament funcional hospitalari si s’escurça l’estada hospitalària prèvia

El servei d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha elaborat un estudi en el qual analitza el deteriorament funcional en pacients ingressats al domicili.

L’estudi, que porta per títol Repercusión en la capacidad funcional del ingreso en Hospitalización a Domicilio en pacientes mayores de 80 años, es va realitzar sobre una mostra de 168 pacients majors de 80 anys, el 52.4% eren homes, ingressats al seu domicili. Els resultats de la investigació han posat de manifesta que l’Hospitalització a Domicili pot reduir el deteriorament funcional hospitalari si s’escurça l’estada hospitalària prèvia.

L’article científic, que ha estat publicat a la revista Hospital a Domicilio, ha estat elaborat professional del servei d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació: Esther Ferrer, Ariadna Masferrer, Noelia Quirant, Lluïsa Moreno, Inmaculada García, Montserrat Ferre i Mercè Díaz.

Accesibilidad
X