Loading...
Buscar

Llum verda per iniciar les obres de millora al Consultori Local de Palafolls

  • El projecte inclou l’adequació de la sala d’infermeria, l’ampliació d’una consulta i la creació d’una altra i diverses millores dels espais interns per facilitar la tasca diària dels professionals

El gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Dr. Lluís Franch, i l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, han signat el nou conveni de col·laboració entre les dues institucions per a la utilització del Consultori Local. D’aquesta manera, es regulen les condicions i els termes pel que fa a l’ús de l’espai i s’acorden les obres de millora de l’equipament.

La reforma del Consultori Local de Palafolls començarà per l’antiga sala de maternitat, que pertany a l’Ajuntament, i és on es feien les sessions de prepart i postpart. Amb el nou projecte, es crearà un accés independent i s’habilitarà una gran sala no assistencial on poder-hi fer activitats, acompanyada d’un lavabo i un petit vestuari.

D’altra banda, i dins del propi consultori, s’adaptaran els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda i s’habilitarà un canviador de nadons. S’adequarà la sala d’infermeria, s’ampliarà una consulta i se’n crearà una de nova. El projecte també inclou altres millores menors en els espais interns dels professionals per facilitar la seva tasca diària.

De moment, l’atenció als usuaris i a les usuàries no es veurà afectada amb l’inici de la reforma.

Accesibilidad
X