Loading...
Buscar

Marató de Vacunació sense cita prèvia a Tossa i Lloret de Mar els dies 15 i 17 de juny, respectivament

  • Per acollir-s’hi, cald pertànyer a l’àrea bàsica de salut on es desenvolupa l’acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt de vacunació, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos
  • La franja cridada a vacunar-se en aquesta Marató són les persones nascudes entre els anys 1952 i 1971

El Departament de Salut impulsa a partir d’aquesta setmana i fins a finals de mes una Marató de Vacunació sense cita prèvia en diferents municipis de la Regió Sanitària de Girona, entre els quals hi ha Tossa de Mar i Lloret. En aquestes dues poblacions es realitzarà aquesta acció el 15 i 17 de juny, respectivament, en torns de matí i tarda i la franja d’edat cridada a vacunar-se són les persones nascudes entre els anys 1952 i 1971 (69-50 anys).

Per acollir-se a aquesta iniciativa, caldrà pertànyer a l’àrea bàsica de salut on es desenvolupa l’acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos. Si es compleixen aquests requisits, els ciutadans interessants s’hauran de presentar al punt de vacunació corresponent i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

Tossa de Mar (Casal de Jubilats – Casa del Mar)

Dia: dimarts 15 de juny
Hora: 9 h a 14 h i de 15 h a 20 h
Dirigit a: persones nascudes entre 1952 i 1971 i que pertanyen al consultori local de Tossa de Mar o bé als CAP Dr. A. Cabañas (CAP Lloret de Mar) o Dr. Francisco Benito Inaraja (CAP Rieral).

Lloret de Mar (Biblioteca Municipal)

Dia: dijous 17 de juny
Hora: 9 h a 14 h i de 15 h a 20 h
Dirigit a: persones nascudes entre 1952 i 1971 i que pertanyen al CAP Dr. A. Cabañas (CAP Lloret de Mar), al CAP Dr. Francisco Benito Inaraja (CAP Rieral) o bé al consultori local de Tossa de Mar.

La Marató es realitza també a altres municipis de la Regió Sanitària de Girona: Roses, l’Escala, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Torroella de Montgrí. La primera experiència sense cita la va portar a terme l’equip dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) a la Bisbal d’Empordà el passat 26 de maig i davant els bons resultats obtinguts s’ha decidit repetir-hi la iniciativa i ampliar-la també a altres municipis. Durant aquella jornada es van vacunar 642 persones de la franja 50-59 anys, el que va permetre augmentar la cobertura d’aquest grup a l’ABS de la Bisbal un 30% en un sol dia, passant d’un índex de vacunació del 43,7% al 73,86%.

A la Regió Sanitària de Girona la campanya de vacunació segueix avançant i ja s’han administrat 510.697 vacunes (329.205 de primera dosi i 181.492 de segona) i la cobertura en adults és del 44,3% en primera dosi i del 25,8% amb la pauta completa.

Accesibilidad
X