Loading...
Buscar

Nou grup de suport al dol emmarcat dins el Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària de l’atenció primària de la Corporació

  • Les sessions, que es faran quinzenalment a Lloret de Mar, estan dirigides a les persones que siguin ateses a les diferents àrees bàsiques de Salut de la Corporació i que hagin perdut un ésser estimat

Des del Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària de l’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que té com a objectiu vetllar pel benestar emocional de les persones a través de diversos tallers i activitats, s’ha creat un grup de suport al dol. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones que són ateses a les diferents àrees bàsiques de salut de la Corporació (ABS Calella, ABS Malgrat i Palafolls i ABS Lloret-Tossa) i que hagin perdut un ésser estimat.

Aquest grup (amb data d’inici per confirmar) es reunirà quinzenalment els dimecres de 15 a 16.30 h al CAP Dr. Francisco Benito Inaraja (CAP Rieral) de Lloret de Mar, tot i que està obert també a persones de Tossa de Mar, Palafolls, Malgrat de Mar i Calella en procés de dol.

Les sessions grupals estaran dirigides per una psicòloga referent de benestar emocional i salut comunitària i tenen com a objectiu crear un espai d’acompanyament i suport mutu en el procés de dol per tal de compartir i expressar sentiments i vivències amb altres persones que viuen una situació de pèrdua, facilitar l’acceptació de la pèrdua i aprendre a viure sense la persona estimada,  respectant el ritme de cadascun durant el procés de dol.

Les persones que vulguin formar part del grup de suport al dol s’hauran d’inscriure i realitzar una entrevista prèvia amb la psicòloga del grup. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al CAP (ABS Lloret-Tossa, ABS Malgrat-Palafolls, ABS Calella) o enviar un correu electrònic a activitatgrupal@salutms.cat amb la paraula DOL i les dades de contacte.

Accesibilidad
X