Loading...
Buscar

Pacients, residents i professionals de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes gaudeixen d’un concert d’arpa en el marc del cicle Sinèrgic

  • Sinèrgic és un cicle de concerts a hospitals i presons creat l’any 2021 per l’Associació Cultural Neandertal Records amb el suport de la Diputació de Girona

Pacients, residents i professionals de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes han gaudit d’un concert d’arpa de l’artista Anna Aleshina, de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.

L’espectacle s’emmarca dins el Sinèrgic, un cicle de concerts a hospitals, residències de gent gran i presons, creat l’any 2021 per l’Associació Cultural Neandertal Records amb el suport de la Diputació de Girona.

L’objectiu d’aquest projecte és humanitza els centres assistencials i reivindicar el poder transformador de la música, així com la necessitat de dinamitzar culturalment espais d’assistència mèdica.

Aquest cicle continuarà durant tot el 2023 i oferirà activitats a diversos centres hospitalaris, educatius,  geriàtrics i penitenciaris de la demarcació de Girona.

Artistes reconeguts com Judit Nedderman, Magalí Sare, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, Ferran Savall, Paula Grande o Daniel Felices participen en aquest projecte.

De fet, Judit Nedderman, acompanyada del músic Guillem Roma, ja va oferir un concert en petit format a l’Hospital de Blanes el setembre de 2021 dins del cicle Sinèrgic.

A continuació us deixem algunes imatges del concert a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes:

      

Accesibilidad
X