Loading...
Buscar

Pacients, residents i professionals de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes gaudeixen, un any més, d’un concert en el marc del cicle Sinèrgic

  • Sinèrgic és un cicle de concerts a hospitals i presons creat l’any 2021 per l’Associació Cultural Neandertal Records amb el suport de la Diputació de Girona

Pacients, residents i professionals de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes han gaudit d’un concert de l’artista Paula Grande, que, acompanyada de la seva guitarra, ha cantat diverses cançons pròpies.

L’espectacle s’emmarca dins el Sinèrgic, un cicle de concerts a hospitals, residències de gent gran i presons, creat l’any 2021 per l’Associació Cultural Neandertal Records amb el suport de la Diputació de Girona.

L’objectiu d’aquest projecte és humanitzar els centres assistencials i reivindicar el poder transformador de la música, així com la necessitat de dinamitzar culturalment espais d’assistència mèdica.

Aquesta ha estat la segona vegada que el cicle Sinèrgic s’atura a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i la tercera a un dels centres de la Corporació. El juny de 2023, l’artista Anna Aleshina, de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, ja va oferir un concert d’arpa a pacients i residents de l’Asil de Blanes, mentre que Judit Nedderman, acompanyada del músic Guillem Roma, va oferir un concert en petit format a l’Hospital de Blanes el setembre de 2021.

A continuació us deixem unes fotografies i un petit vídeo del concert de la Paula Grande:

Accesibilidad
X