Loading...
Buscar

Participa en el Pacte Nacional de Salut, digues la teva!

  • El Departament de Salut ha engegat un procés participatiu perquè la ciutadania aporti idees i propostes per transformar el Sistema de Salut de Catalunya

Els canvis sociodemogràfics, epidemiològics, tecnològics i la mateixa demanda de la societat fan necessari transformar el sistema sanitari per assegurar-ne els resultats en salut esperats, així com la seva sostenibilitat.

Per aquest motiu, des del Departament de Salut s’ha engegat un procés participatiu perquè la ciutadania aporti idees i propostes per transformar el Sistema de Salut de Catalunya.

Amb aquesta iniciativa es vol conèixer, per una banda, el grau d’acord i la rellevància respecte les accions recomanades pel grup d’experts, incloses en el Document de Bases; i per l’altra, recollir altres accions que siguin rellevants per al pacte i que no s’hagin recollit en els documents bases.

Per participar al Pla Nacional cal omplir el qüestionari que trobareu en aquest enllaç fins al 18 de febrer.

Una vegada finalitzada la iniciativa participativa, s’elaborarà un document resum de la participació ciutadana amb la informació que s’obtingui de l’explotació de les respostes, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu.

Aquesta informació es traslladarà als integrants de l’Espai del Pacte Nacional de Salut per tal que la tinguin en compte a l’hora de discutir com s’acaba definint el propi Pacte.

 

Accesibilidad
X