Loading...
Buscar

Arriba l’ ‘Onada d’agraïments’ de la colla gegantera de Sant Celoni als hospitals de la Corporació

 

Mau, el gegantó de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni amb el suport de l’Ajuntament de Sant Celoni, ha visitat aquest matí els centres hospitalaris de la Corporació. Vestit amb bata blanca i fonendoscopi ha arribat al voltant de les 10 a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella per agrair la implicació de tot el personal, especialment durant la pandèmia.

Fent una petita cercavila, el gegantó ha vingut a l’entrada principal del centre on l’estàvem esperant. Jordi Deumal, al capdavant de la iniciativa, ha llegit un escrit d’agraïment per reconèixer l’esforç de tota la comunitat sanitària. Tot seguit, Raül Garcia, l’alcalde de Sant Celoni, ha fet entrega d’un diploma amb la inscripció: “Gràcies a tot el personal sanitari que ha donat resposta a la Covid-19”. A continuació, el gegantó ha seguit fent camí fins a arribar a l’Hospital Comarcal de Blanes, on també hi ha fet parada.

Els centres hospitalaris de la Corporació han sigut els primers a rebre la visita del gegantó. A partir de demà, la volta s’enfila cap a Girona per recórrer 1800 quilòmetres i visitar, fins al 7 d’octubre, 43 centres de salut de totes les regions sanitàries de Catalunya. Durant tots aquests dies, la comitiva es traslladarà amb autocaravana i en el seu viatge s’hi podrà afegir qui vulgui; en qualsevol moment o ciutat.

El projecte va néixer durant la pandèmia amb el desig de la colla castellera de recórrer gran part del territori. Deumal ha volgut destacar que l’objectiu és reconèixer l’esforç de tot el personal, així com reivindicar la importància de garantir un sistema de salut públic de qualitat. Per això, durant les pròximes setmanes, la comitiva farà arribar aquesta onada d’agraïments arreu.

Accesibilidad
X