Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Davant l’escenari d’excepcionalitat provocat per la Covid-19, aquest dijous començaran a allotjar-se professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva als apartaments que gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Calella s’han posat a disposició del personal sanitari de l’Alt Maresme. En aquest cas, són un total de 25 apartaments a Calella perquè hi puguin pernoctar.

Aquesta mesura es destina, igual com s’ha fet amb els altres recursos ja disponibles com els apartaments de Lloret de Mar, als  professionals que en el seu dia a dia han d’assumir llargues distàncies entre el seu domicili habitual i el seu centre de treball, d’aquesta manera, la iniciativa pretén alleugerir la càrrega de mobilitat dins d’un context laboral complicat tant a nivell físic com emocional per fer front a la pandèmia. També hi ha persones que es volen aïllar del seu entorn familiar perquè tenen persones vulnerables a prop.

L’acord al qual han arribat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva,  l’Ajuntament de Calella i la propietat dels apartaments Neptuno de Calella no generarà cap despesa als professionals que sol·licitin aquest servei. La cessió és de caràcter gratuït i el cost de la neteja i bugaderia anirà a càrrec del consistori i de la propietat.  Així mateix i seguint les recomanacions sanitàries, en cadascun dels allotjaments només hi podrà residir un màxim d’una persona.

Natàlia Codina, directora de RRHH de la Corporació, dona les gràcies per totes les mostres de suport que s’estan rebent. “Agraïm molt tota la col·laboració que se’ns està donant per part dels ajuntaments, hotelers i empreses del territori de forma desinteressada. Ara mateix, comptem amb diferents recursos perquè tots els professionals dels nostres centres que ho sol·licitin puguin disposar d’un lloc per descansar donades les circumstàncies actuals”.

Accesibilidad
X