Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Quatre professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, la Dra. Àngels Garcia i el Dr. Pere Comas del Servei de Medicina Interna de l’Hospital de Blanes; i la Dra. Sílvia Valero i el Dr. Óscar del Rio, del Servei de Medicina Interna de l’Hospital de Calella, han participat en un registre d’hospitals de la Red Española de Investigación en Patología Infecciosa i la Fundación SEIMC-GeSIDA sobre el tractament en la infecció per Covid-19. Fruit d’aquest registre, que inclou més de 4.000 pacients, s’han publicat dos articles a la prestigiosa revista ‘Clinical Microbiology and Infection’.

El primer estudi mostra que els principals predictors de mortalitat en pacients ingressats per Covid-19 són el desenvolupament d’una síndrome de distrès respiratori de l’adult, tres o més comorbiditats, o l’edat igual o superior als 80 anys.
El segon estudi reflecteix que el tractament amb Tocilizumab en pacients amb Covid-19 i patró antiinflamatori, s’associa amb un risc tres vegades menor de mortalitat o ventilació mecànica enfront de no rebre tractament.
Accesibilidad
X