Loading...
Buscar

Recomanació de llibres sobre alimentació per part de les nutricionistes de la Corporació amb motiu de Sant Jordi

Una bona alimentació és molt important per mantenir un bon estat de salut. L’alimentació té una importància cabdal i cada vegada hi ha un major accés a llibres i material divulgatiu amb consells per mantenir un estil de vida saludable.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, les nutricionistes dels centres d’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Laura Lorca i Judit Kolkman, recomanen alguns llibres:

  • Mi dieta cojea, Aitor Sánchez: Especialista en nutrició i dieta, en aquest llibre desterra mites amb relació als aliments que consumim diàriament, desmentint certes creences en el camp de la nutrició i que acostumen a venir de manca d’informació.
  • Mi dieta ya no cojea, Aitor Sánchez: Detallada guia per descobrir què hem de fer per portar una dieta saludable. A més d’explicar com reorganitzar el nostre rebost o com llegir etiquetes, ofereix receptes molt útils.
  • Psiconutrición. Aprende a tener una relación saludable con la comida, Griselda Herrero i Cristina Andrades: La dietista nutricionista Girselda Herrero i la psicòloga Cristina Andrades aborden un complet pla des de la psiconutrició i aporten les claus i eines per començar a treballar les emocions, establir una relació més positiva amb el menjar, millorar la relació amb la imatge corporal i adquirir uns hàbits més equilibrats i saludables.
  • Sin dientes y a bocados, Juan Llorca i Melisa Gómez: receptes senzilles i consells pràctics per recolzar a les famílies que busquen donar una alimentació saludable als seus infants des dels primers dies.
  • Aprende a desayunar, Raquel Bernácer: llibre que pretén ser una eina per a aquelles persones que els hi agrada esmorzar i ho volen fer de forma saludable.

Coneixes algun llibre més per afegir a la llista?

Bona diada de Sant Jordi!

Accesibilidad
X