Loading...
Buscar

Registrats 9 casos positius de coronavirus a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva informem que han donat positiu en la prova diagnòstica PCR, 9 dels 70 pacients que hi ha a l’Hospital  Sociosanitari de Lloret de Mar i la Residència Asil Nicolàs Font. Les persones afectades es concentren a la tercera planta del centre, 3 han presentat simptomatologia lleu i la resta són asimptomàtiques.

Aquest diumenge un dels usuaris de la tercera planta de l’Hospital Sociosanitari de Lloret va presentar símptomes compatibles amb el coronavirus i un professional del centre va sortir positiva el mateix dia. Per aquest motiu, dilluns es va practicar el test PCR als 15 pacients que hi ha a la  planta, dels quals 9 han estat positius.

Un cop obtinguts aquests resultats, des de la direcció del sociosanitari es va procedir a cribrar tots els pacients i residents per detectar si hi podia haver més casos. Així, aquest dimarts es van realitzar un total de 55 proves PCR més, de les quals totes han estat negatives. I aquest dimecres es fan les proves a tots els professionals, en són 75. S’ha informat degudament les famílies de la situació i s’han suspès temporalment les visites al centre.

S’estan seguint en tot moment els protocols dictats pel Departament de Salut. S’han aïllat els pacients afectats a les seves habitacions i es procedirà a la sectorització de la tercera planta, ja que és on s’han trobat els casos. S’està fent un seguiment acurat dels casos positius i també dels contactes. I s’està vigilant de prop l’evolució de les persones per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Recordem que el passat 14 de gener es va portar a terme la campanya de vacunació contra la Covid-19 a l’Hospital Sociosanitari i a la Residència Asil Nicolàs Font. Es va administrar la primera dosi de la vacuna a pacients, residents i professionals. La primera dosi permet generar un cert grau d’immunitat, que es reforça i arriba al màxim nivell amb la segona dosi, que s’ha d’administrar entre 21 i 42 dies després de la primera injecció.

 

 

 

Accesibilidad
X