Loading...
Buscar

Salut posa en marxa el Pla d’Estiu 2021, enguany marcat per la vacunació contra la Covid-19

  • En paral·lel, es desplega la campanya “La Calor fa estiu” per conscienciar la població dels riscos de la calor i protegir-se degudament

El Departament de Salut posa en marxa el Pla d’Estiu 2021, enguany marcat per la vacunació contra la Covid-19 i dins un context encara de pandèmia.

En total es destinaran a la campanya estival prop de 8 milions d’euros, la mateixa partida que l’any passat i tres vegades més que el 2019.

L’atenció urgent i continuada seguirà operativa. El Pla d’estiu treballa perquè el sistema s’organitzi per tal de seguir donant servei durant aquest període estiuenc. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) garanteix l’atenció urgent les 24 hores del dia, així com la coordinació entre tots aquests dispositius. Alhora, es mantindran les eines telemàtiques implantades arran de la COVID-19. Tot i això, els centres recuperen la presencialitat i es promouran aquestes atencions sota criteri clínic.

Aquest és l’estiu de la vacuna contra la Covid-19. Amb l’objectiu d’arribar a la immunitat de grup, es continua vacunant a la població i en les pròximes setmanes i mesos s’aniran obrint les franges d’edat que encara no han estat convocades.

Campanya “La calor fa estiu”

En paral·lel, des del Departament de Salut s’ha posat en marxa la campanya “La calor fa estiu amb l’objectiu de conscienciar a la població dels riscos de la calor i de protegir-se degudament durant aquests mesos estiuencs.

A través d’aquesta campanya, es remarca la importància d’hidratar-se sovint i bé, i posa l’èmfasi en les complicacions que es poden donar si es no es beu aigua sovint. També es fa una especial advertència de la protecció de la pell i la necessitat de ventilar per mantenir un espai fresc. La campanya també seguirà centrant esforços a informar sobre les mesures davant la COVID-19 i el desplegament de la vacunació.

Més informació sobre la campanya “La calor fa estiu” aquí.

Accesibilidad
X