Loading...
Buscar

NOTÍCIES

El servei de Salut Pública de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha elaborat conjuntament amb els ajuntament de Calella, Malgrat de Mar i Tordera una campanya per a la prevenció de la Covid-19. Es tracta d’un document informatiu dirigit al sector minorista d’alimentació i restauració comercial amb mesures i consells per evitar el contagi i la propagació del virus.

Aquest document s’ha elaborat en base a la guia de referència editada per la Diputació de Barcelona per tal de reforçar les mesures d’higiene especifiques per a la prevenció de la malaltia. L’objectiu principal d’aquesta guia és garantir la seguretat alimentària en el subministrament d’aliments i minimitzar la transmissió de la Covid-19 i el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments.

Les mesures d’aquest document fan referència especialment al rentat de mans i l’ús de mascareta durant la manipulació d’aliments, la desinfecció dels locals, la distància de seguretat tant amb clients com amb proveïdors i l’actuació en cas de sospita o confirmació d’un cas positiu de Covid-19 entre els treballadors, entre altres consells.

Crèdits foto: Ajuntament de Calella

Accesibilidad
X