Loading...
Buscar

Un treball liderat pel Dr. Eduardo Mill, de l’ABS Malgrat, guardonat com a Millor Treball Original al 7è Congrés de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària

  • En el treball també hi han col·laborat altres professionals de l’ABS Malgrat (CAP Malgrat i Consultori Local de Palafolls)

El treball Avaluació de paràmetres hemodinàmics en pacients portadors d’excés de greix corporal i resistència a la insulina, assistits en centres d’atenció primària: relació de probabilitat i dependència, liderat pel Dr. Eduardo Mill i en el qual també hi han participat  altres professionals de l’ABS Malgrat (CAP Malgrat i Consultori Local de Palafolls), ha estat guardonat com a Millor Treball Original al 7è Congrés de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària.

El Congrés, que s’ha celebrat el 19 i 20 de maig a Barcelona, ha servit per reflexionar i discutir sobre les dificultats que es troben en el seu dia a dia els professionals de l’atenció primària i per construir una atenció primària desacomplexada i forta; així com realitzar un seguiment integral dels pacients i les seves patologies.

Accesibilidad
X