Loading...
Buscar

‘Una cadira buida per Nadal’: Conferència per donar eines a les famílies que es troben en procés de dol per afrontar les festes nadalenques

  • La sessió tindrà lloc el dimecres 14 de desembre a les 18.00 h a l’Hospital de Blanes i també es podrà seguir en línia per Zoom

S’acosten les festes nadalenques, unes dates assenyalades que es viuen amb molta intensitat des d’un punt de vista emocional, sobretot per a aquelles persones que han perdut un ésser estimat i es troben en procés de dol.

Per aquest motiu, la Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de la Fundació Mémora, organitza, el dimecres 14 de desembre, la conferència ‘Una cadira buida per Nadal’, on es donaran eines d’acompanyament en el procés de dol, així com estratègies d’autogestió emocional per a la persona en dol.

La conferència, oberta a totes aquelles persones que es trobin en procés de dol, tindrà lloc el 14 de desembre a les 18.00 h a la sala d’actes de l’Hospital de Blanes, amb aforament limitat, i també es podrà seguir en línia a través de la plataforma Zoom. La impartirà el psicòleg Javier Savin, director d’Atenció Psicològica de la Fundació Salut i Persona, entitat que col·labora amb la Fundació Memora en la promoció del dol saludable.

Durant la sessió es tractaran aspectes bàsics del procés i es donaran eines per acompanyar a la persona en dol en aquestes dates tan assenyalades.

Com m’hi puc inscriure?

Les persones que vulguin assistir o seguir la conferència en línia s’hauran d’inscriure prèviament omplint el formulari que trobaran en aquest enllaç. La data límit per inscriure’s és el diumenge 11 de desembre.

Accesibilidad
X