Loading...
Buscar

Els hospitals de la Corporació, Calella i Blanes, comencen a vacunar contra la Covid-19 els primers professionals

  • Aquest dilluns a la tarda ha arribat una primera remesa de 150 dosis i es preveu que en vagin arribant més en els pròxims dies

Aquest dilluns a la tarda ha començat el procés de vacunació entre els professionals que treballen als hospitals de la Corporació, l’Hospital Sant Jaume de Calella i l’Hospital Comarcal Blanes. Ha arribat una primera remesa de 150 dosis, 75 per a cada hospital, per ser administrades entre els professionals i es preveu que arribin més vacunes en els pròxims dies.

Els professionals a vacunar han d’inscriure’s prèviament en una enquesta donat que el procés és voluntari. A partir d’aquesta inscripció prèvia, des de la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals es fa una priorització d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.  En aquest cas, es prioritza la vacunació del personal de primera línia en l’atenció a pacients Covid, és a dir, es vacunen primer els professionals dels col·lectius i serveis assistencials que tinguin una major exposició al coronavirus, i per tant, que tinguin més risc de contagi.

Recordem que la vacunació als centres de la Corporació es va iniciar el passat dissabte 2 de gener a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, on es van vacunar residents i professionals del centre.

Primers professionals de l’Hospital de Calella vacunats contra la Covid-19:

Vacunació Calella1

Vacunació Calella 2

Vacunació Calella 3

Vacunació Calella 5

Vacunació Calella 5

Vacunació Calella 6

Vacunació Calella 7

Primers professionals de l’Hospital de Blanes vacunats contra la Covid-19:

Vacunació Blanes 5

Vacunacio Blanes1

Vacunació Blanes 2

Vacunació Blanes 3

Vacunació Blanes4

 

 

Accesibilidad
X